2021-11-15 08:02:23• hírek • közlemény

Expo Home: bútor- és textilipari kiállítás Szatmárnémetiben

Szatmár megye bútor- és textilipari képviselői mutatkoznak be a hónap utolsó hétvégéjén nyíló, első Expo Home kiállításon. Az eseményt november 26-28. között szervezi az Expo Industry Szatmár égisze alatt a SkyLine Events, az Aushoppinggal együttműködve.

 

Az Expo Home arra törekszik, hogy legyen egy olyan rendezvény, kiállítás, amely a bútor- és textilipar képviselőit felkarolja és számukra bemutatkozási lehetőséget biztosít. Ugyanakkor segíteni kívánja a kapcsolódó iparágak közötti együttműködések, üzleti partnerségek kialakítását is. A rendezvény keretében Sztmárnémetiben, illetve a megyében gyártott és készített bútor- és textilipari termékek lesznek kiállítva és bemutatva.


Inspiráció, széles termékválaszték, tippek és bemutatók, így lehet jellemezni az Expo Industry Szatmár új rendezvényét, ahol 5 bútorgyártó-, illetve 6 textilipari cég mutatkozik majd be és ismerteti meg termékeit a látogatókkal, az Aushopping bevásárlóközpont, mozi előtti csarnokában. A rendezvény külön fénypontja a péntek esti divatbemutató lesz, mellyel a szervezők célja: látható felületet biztosítani a szatmári divat képviselőinek,  megismertetni a közönséggel a helyi tervezők munkáit, legfrissebb kollekcióit.


„Egy rendkívül fontos témát karoltunk fel, hiszen a bútor- és textilipar fejlődése és a megfelelő vállalkozói környezet biztosítása közös érdekünk. Bízunk benne, hogy az Expo Home egy olyan rendezvény lesz, amely a cégek számára eszköz tud lenni a kapcsolatépítésben és termékeik népszerűsítésében" - mondta Bura-Maksay István-Péter főszervező.  


Annak érdekében, hogy a rendezvény a lehető leghatékonyabban érhesse el célját, illetve, hogy a résztvevők és látogatók minél könnyebben átláthassák a kínálatot, a szervezők külön textil és külön bútor zónára osztják majd a helyszínt. 


A rendezvény helyszíne: Szatmárnémeti, Aushopping bevásárlóközpont, Cinema One Laserplex előtti térület . 

Időpontja: 2021. november 26-28 .

Hivatalos megnyitó: 2021. november 26., 19 óra 

Az esemény fő partnere:  Aushopping bevásárlóközpont

A rendezvény támogatói: PURE FURNITURE, D`OR, CAREL WOODWORKS. 


A rendezvény a járványügyi helyzet szabályaival összhangban zajlik majd, a szervezők igyekeznek a résztvevők és a látogatók számára az előírásoknak megfelelő környezetet biztosítani. 


Az érdeklődő vállalkozások az esemény főszervezőjétől, Bura-Maksay István-Pétertől a 0744 977 846 -es telefonszámon vagy a bura.istvan1975@gmail.com e-mail címen kérhetnek bővebb tájékoztatást. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: